Handboek voor de Professional Organizer

Of je nu aan het begin staat van een carrière als professional organizer of een doorgewinterde organizer bent, met het Handboek voor de Professional Organizer kun je direct je voordeel doen. Het Handboek bestaat uit drie delen welke los van elkaar te downloaden zijn. Elk jaar wordt één van de drie handboeken herzien. Dit zorgt ervoor dat je altijd een actueel exemplaar in je handen krijgt.

Deel I De Basis
Deel 1 geeft antwoord op vragen als: is het beroep professional organizer iets voor mij? Welke eigenschappen en opleidingen heb ik ervoor nodig? Welke stappen moet ik ondernemen om te beginnen? Hoe zet ik de eerste stappen naar een klant? Hoe pak ik een project aan en hoe rond ik het goed af? Het bevat allerlei stappenplannen, lijstjes met tips, formulieren en voorbeeldbrieven die je zo kunt overnemen: een modelovereenkomst, het opstellen van facturen en de algemene voorwaarden tot een persbericht. Het Handboek staat je met raad en daad terzijde. Hierdoor kun je bewuster, krachtiger en succesvoller worden.  Bestel hier het boek.

Deel II Particulieren
In dit deel van het handboek over de particuliere markt vind je allerlei ideeën voor een opgeruimde woning met veel tips en soms kant-en-klare lijsten, die je zo kunt gebruiken. Het is geen boek dat je van voor naar achteren leest. Integendeel. Het is meer een kwestie van: kies een onderwerp waarmee je aan de slag wil en zoek de informatie die erbij hoort.
In dit deel heb ik zoveel mogelijk materiaal en info verzameld en deze vervolgens duidelijk op een rijtje gezet, zodat anderen deze ook kunnen gebruiken. Bestel hier het boek.

Deel III Zakelijk
In dit deel van het handboek over de zakelijke markt vind je allerlei ideeën voor een georganiseerde werkplek, tijd en taken met veel tips en soms kant-en-klare lijsten, die je zo kunt gebruiken. Het is geen boek dat je van voor naar achteren leest. Integendeel. Het is meer een kwestie van: kies een onderwerp waarmee je aan de slag wil en zoek de informatie die erbij hoort. In dit deel heb ik zoveel mogelijk materiaal en info verzameld en deze vervolgens duidelijk op een rijtje gezet. Uiteraard heb ik hierbij ook weer uit diverse andere bronnen geput; deze heb ik steeds zoveel mogelijk vermeld. Bestel hier het boek.